30 Eylül 2009 Çarşamba

Onur hiç bu kadar iyimser olmamıştı!

Az önce Mehmet Can'la konuşurken (bkz. ism balkon tayfa, kalof @etna, yetimler yanıyor, osman'ın kafası yarıldı) çok iyimser olmam gerektiğini farkettim.

En azından tamir edilen arabamda hava yastığı vardı! Ya kanepe yastığı, bürosit minderi falan olsaydı? Daha tehlikeli...

Ayrıca 4 tekeri hala kara üzerindeydi!

Direksiyon radyo kumandasındaki tuşlar elde kalmaya son derece müsait olsa da radyoyu direksiyondan kumanda edebiliyorduk!

Frenler tutmuyordu, ama her şeyi de devletten bekleyemeyiz ki? Sonuçta enkaz toplandı :) Varsın duramasın, hiç mi The Flinstones izlemedik, hiç mi Fred Çakmaktaş gibi arabayı durdurmak istemedik?

Ehehe.

İşte siz bunu yaptınız.

Kabahatinizi satın alarak düzelttiğinizi sanıyorsunuz.

Şimdi de size minnet duymamı bekliyorsunuz.

Öyle bir minnet ki, ihaneti şikayet etmeyerek ödüllendirecek.

"Bunca yıllık hukukumuz"a rağmen bunu yapanları kimseye şikayet etmeyerek.

O dediğiniz filmlerde olur :)

Bunca yıllık hukukumuz için zaten mahkemeyle muhattap olmadınız! Aşağıdaki yazıda fotoğraflarla başarısızlığınız, hayatımızı tehlikeye attığınız sabit.

Yazık ki bu yaz bir adam, hatta size göre bir çocuk (ha-ha. LoL. JK.), size işinizi öğretti, etik dersi verdi. Bozuk üslubunuza rağmen sizinle muhattap oldu. Baştaki iyi niyetinize karşılık vermek adına sizi avukatımıza, yargı yoluna da havale etmedik. Bu da sizin şükredeceğiniz yer.

Biz zararımızla diyetimizi ödedik. Siz de ödeyeceksiniz.

Yanlış anlamayın, sizi seviyoruz. Bundan sonra hiç bir seveninizi, sevdiğinizi üzmeyin diye bunları yazıyoruz. Teşekkür ederim ki beni ve yazılarımı takip ediyorsunuz :) Çok sağolun. Sizlerden feedback almak çok güzel... Sağol Murat... (bkz: the Astra incident)

Not: Astra olayı tam olarak anlaşılamamıştır.

Bu nedenle kişi ve kurum isimlerini hayal ürünü gösteriyorum. Ama olay tamamıyla gerçektir. Ve parçaların çoğu muadil.

Türkiye'nin bu karanlık ve puslu servisinin adı artık bende kalsın.

Ben otomotiv sektörünün Gladio'suyum!
Bookmark and Share

Hiç yorum yok: