9 Kasım 2010 Salı

Blogspot'u Tumblr gibi kullanmak

Galiba ben Tumblr açmak istiyorum kendime. Ama o kadar az zamanım var ki, uğraşamayacağım. Uğraşırsam da eğleniriz gibime geliyor.

Yarın sabah Termodinamik vizem var. Sınava çalışmamak için blog yazmaya bile razı olmuşum artık, o derece yani. Siz düşünün durumun vehametini.

fizy'den de kendime neden yaptığımı anlamadığım bir liste yaptım. Ders çalışmaya çabalarken onları dinliyorum şu an. http://vepmastir.fizy.com adresinden listeyi görüntüleyebiliyor, dinleyip kendinizden geçebiliyorsunuz. (düzeltme: Listeye tekrar baktım. Hakikaten çok garip bir liste olmuş.)

Fatih Erdemci'nin "Ben Ölmeden Önce"sine fena halde taktık bu aralar. (bilmeyenler için, "Suçum Değil" de güzel bir şarkısıdır, fizy listemde bulunabilir) Ne zaman toplanıp arabaya binsek dinliyoruz. Cuma gecesi (daha doğrusu Cumartesi sabaha doğru), Cumartesi eve dönerken, Pazar evlere dağılırken.. Neden yaptığımızı da anlamıyorum halen. Gayet intihara sürükleyesi bir şarkı. Sadece böyle şarkılar dinlemekten hoşnutum sanırım. House kafası. Acı bağımlısı olabilirim, bu sayede daha fazla Vicodine almaya hak kazanıyorum. Tabii ki metafor.

Sadece klavyeye abanmak için yazıyorum bunları. Bir anlam beklemeyin, ne olur. Aklıma gelen kelimeleri sadece bir defa filtreliyorum, uygun sıraya koyup klavye üzerinden ekrana döküyorum.

Gerçekten yazacak bir şeylerim olduğunda ama, yine buradan paylaşırım.

Ya da Tumblr açarım ne bileyim.

Hadi hayırlı işler.
Bookmark and Share